Dinu: „Suntem în obiectiv, pe primul loc, restul nu mai depinde de noi”

Dacă pe teren nu a avut probleme, încheind turul pe primul loc, fără finanţare echipa slătineană se va desfiinţa. Jucătorii grupării FC Olt speră să se găsească soluţii, astfel încât echipa să-şi continue cursa spre Liga a II-a. Căpitanul de echipă, Ciprian Dinu, aşteaptă, la fel ca ceilalţi coechipieri, ca situaţia să se clarifice.

Dacă ceilalţi jucători, care nu sunt din zonă, au plecat după meciul cu Urban Titu, purtătorul banderolei de căpitan, Ciprian Dinu, are o situaţie delicată. Fundaşul central şi-a înscris copilul la o şcoală din Slatina, ceea ce complică lucrurile. Experimentatul fotbalist speră ca situaţia în cadrul grupării slătinene să se clarifice cât mai repede.

„M-am mutat aici cu familia, pentru că am luat totul de bun augur. Nu pot transfera copilul la altă şcoală, indiferent de ce se va întâmpla. Acum este o perioadă de pauză, sperăm să se clarifice lucrurile cât mai repede, să vedem ce vom face. Nu se ştie, se va continua, nu se va continua, sperăm ca până în decembrie lucrurile să fie clare”, a precizat fundaşul central al celor de la FC Olt Slatina, Ciprian Dinu.

„Sperăm să se găsească soluţii, să putem continua”

Fundaşul central al grupării slătinene, Ciprian Dinu, a vorbit şi despre jocul cu Urban Titu, pierdut la limită. Chiar dacă au pierdut, slătinenii rămân cei mai buni din serie, deşi condiţiile nu au fost deloc uşoare.

„Sunt păreri de rău pentru că am pierdut, dar n-am fost noi. Dacă jucam la adevărata valoare, nu am fi pierdut niciodată cu Titu. Important este că suntem în obiectiv, suntem pe primul loc, cu bune, cu rele, restul nu mai depinde de noi. Sperăm să se găsească soluţii, să continuăm, pentru că este păcat de această echipă”, a mai spus purtătorul banderolei de căpitan al grupării slătinene, Ciprian Dinu.

Cu 29 de puncte acumulate, FC Olt Slatina este liderul seriei a III-a, având un avans de două puncte faţă de formaţia din Câmpulung, angrenată în lupta pentru promovare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here