AJFP Olt a depăşit programul încasărilor în noiembrie, când a executat silit peste 3.200 de firme

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Olt a depăşit programul încasărilor la bugetul statului stabilit pentru luna noiembrie, când Fiscul a executat silit aproape 3.300 de agenţi economici şi a aplicat zeci de sechestre.

Totalul veniturilor bugetare realizate de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Olt în luna noiembrie a însumat 80,23 milioane lei. Astfel, programul alocat de colectare a veniturilor bugetare a înregistrat un grad de realizare de 106,78 %, iar cumulat de la începutul anului programul s-a realizat în procent de 101,26%. 

Pentru recuperarea creanţelor datorate bugetului general consolidat, luna trecută Fiscul a emis un număr de 3.291 de titluri executorii pentru debite în sumă totală de 6,7 milioane lei, aplicând totodată 24 de sechestre pentru bunuri mobile şi imobile în valoarea totală de 52.368 lei.

Angajaţii Finanțelor Publice au mai aplicat 1.748 de popriri pe conturi bancare în sumă de aproximativ 2,49 milioane lei, dar şi 763 de popriri pe venituri terţi în sumă de 1,96 milioane lei.

„Urmare acţiunilor iniţiate în luna noiembrie 2015, au fost recuperate creanţe bugetare în sumă totală de 7,94 milioane lei, astfel: 1,86 milioane lei din popriri pe conturi bancare, 0,3 milioane lei din popriri la terţi, 0,03 milioane lei din vânzarea bunurilor sechestrate şi 5,75 milioane lei încasări după începerea executării silite fară alte forme de executare”, a declarat purtătorul de cuvânt al AJFP Olt, Mihaela Marinescu.

Tot în noiembrie, la nivelul unitătilor fiscale s-au derulat 73 de licitaţii pentru vânzarea bunurilor sechestrate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here