Un bărbat de 45 de ani din Brâncoveni s-a spânzurat. Val de sinucideri în Olt în ajunul Crăciunului

Un bărbat de 45 de ani din localitatea olteană Brâncoveni şi-a pus capăt zilelor luni seară, spânzurându-se. Tragedia s-a consumat într-o anexă a gospodăriei, unde bărbatul s-a ascuns de ochii familiei. Este al treilea caz de sinucidere în ultimele trei zile, după ce un minor de 15 ani şi un alt bărbat din Slatina, poetul George Vaiman, au ales să îşi încheie socotelile cu viaţa.

După două sinucideri petrecute sâmbătă în Slatina, un bărbat din Brâncoveni a decis şi el, luni, să-şi pună capăt zilelor. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 18.00, locul ales de bărbat să se spânzure fiind o anexă din gospodăria familiei, situată în satul Ociogi. La faţa locului au ajuns un echipaj SMURD de la Osica de Sus şi un echipaj medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. Din păcate, manevrele de resuscitare ale cadrelor medicale nu au dat nici un rezultat.

„A fost găsit într-o anexă un bărbat în vârstă de 44 de ani. S-a executat resuscitarea cardio-pulmonară până la sosirea ambulanţei SJA, fără rezultat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, plutonierul Alin Băsăşteanu. 

Bărbatul avea 45 de ani şi era necăsătorit, locuind împreună cu părinţii şi cu familia fratelui său. Potrivit unor surse locale, anul trecut el a mai avut două tentative de suicid, o perioadă fiind internat în secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Omul nu avea serviciu şi uneori îşi câştiga existenţa mergând cu vitele localnicilor la păscut.

Cazul de la Brâncoveni este al treilea în ultimele trei zile. Sâmbătă seara, un monir de 15 ani a fost găsit spânzurat într-un foişor situat pe strada Cazărmii din Slatina. Potrivit unor surse neoficiale, băiatul suferise o puternică depresie după ce tatăl său a decedat.

În aceeaşi zi poetul slătinean George Vaiman, care aflase recent că suferă de o boală necruţătoare şi că nu ar mai avea mult de trăit, a hotărât că nu mai are rost să îndure chinurile la care era supus de afecţiune. El s-a aruncat în gol de la fereastra apartamentului său, decesul survenind imediat. Artistul a fost condus luni pe ultimul drum de familie, rude şi prieteni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here