Şefa ADR Sud-Vest Oltenia, Marilena Bogheanu, s-a autoangajat ca manager într-un proiect, cu 9.600 lei lunar

Directorul Agenției de Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, Marilena Bogheanu, s-a autoangajat ca manager într-un proiect desfăşurat pe banii Uniunii Europene, potrivit b1.ro. Şefă fiind, femeia şi-a acordat şi un salariu pe măsură de 9.600 de lei lunar, pentru două ore de muncă pe zi. Nu a uitat nici de prime. Inspectorii Curţii de Conturi susţin că, în acest fel, Bogheanu a primit ilegal circa 100.000 de euro. 

Marinela Bogheanu, directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, s-a autoangajat ca manager într-un proiect desfăşurat pe banii UE. În perioada 2010 – 2013 acesta a muncit câte două ore pe zi şi a primit un salariu colosal: 9.600 de lei pe lună, mai spune b1.ro.
 

Evident, a încasat şi prime în acestă perioadă. Inspectorii Curţii de Conturi susţin că, în acest fel, Bogheanu, care a fost şi angajator şi angajat, a primit ilegal circa 100.000 de euro.

Potrivit presei locale, şirul de nereguli ale şefei ADR Sud-Vest Oltenia este cu mult mai lung. Despre ea au apărut de-a lungul anilor dezvăluiri conform cărora Marilena Bogheanu a acordat discreţionar contracte finanţate din fonduri comunitare. Mai multe dezvăluiri, AICI.
 

De puterea sa în finanţarea cu fonduri ar fi profitat şi familia guvernatorului Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, care ulterior l-a angajat în instituţia bancară pe soţul Marilenei Bogheanu, pe postul de consilier, potrivit teiadna.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here