FOTO / Gest frumos de Crăciun: Doi tineri din Slatina au împărţit zeci de cadouri copiilor săraci din Brâncoveni

Doi tineri din Slatina au împărţit, de Crăciun, zeci de cadouri constând din dulciuri şi răcoritoare mai multor familii cu o situaţie mai precară şi cu mai mulţi copii din comuna Brâncoveni.

Familiile cu nevoi au fost identificate cu sprijinul autorităţilor din Brâncoveni. În rând cu primarul localităţii şi cu asistenta socială din cadrul primăriei, tinerii, care au dorit să li se păstreze anonimatul au ajuns în mai multe gospodării unde au adus fericire copiilor bucuroşi de daruri şi un strop de bucurie în sufletele părinţilor. Cei doi tineri s-au interesat de câţi copii frecventează grădiniţele comunei şi clasele primare ale şcolilor, lăsând să se înţeleagă faptul că, în preajma Paştelui, este posibil să se întoarcă aici cu mult mai multe cadouri. 

„În data de 26 decembrie 2015, Ion Cheroiu şi asistenta socială Mirela Tatomir i-au însoţit pe doi tineri generoşi din Slatina, I. şi A., care au dorit să aducă bucurie în sufletul copiilor din 19 familii din Văleni, Brâncoveni, Ociogi şi Mărgheni. Pe această cale Ion Cheroiu, primarul comunei Brâncoveni, le mulţumeşte din suflet tinerilor slătineni şi îi asigură de tot respectul brâncovenilor”, notează autorităţile localităţii pe pagina de Facebook a comunei.

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here