Bătăi, afecţiuni cauzate de excesul de mâncare şi accidente rutiere în noaptea de Crăciun, în Olt

Caderele medicale din cadrul SMURD Olt au intervenit, în noaptea de Crăciun, la mai multe cazuri, unele cauzate de consumul excesiv de alcool, altele de excesul de mâncare, dar şi la accidente rutiere.
 
În intervalul 25 decembrie, ora 00.00 – 26 decembrie, ora 08.00, pompierii olteni de pe ambulanţele SMURD au avut nu mai puţin de 17 intervenţii, cele mai multe dintre ele cauzate de excesul de alcool şi mâncare. Este vorba de agresiuni pe fondul consumului de alcool, dar şi de cazuri în care oamenii s-au simţit rău după ce au consumat fără limită caltaboş şi friptură de porc.
 
„În intervalul 25.12, ora 00.00 – 26 12, ora 08.00, au fost înregistrate 17 intervenţii SMURD. Au fost cazuri de agresiuni, dureri abdominale şi lipotimii”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.
 
De asemenea, pompierii SMURD au intervenit şi la două accidente rutiere, unuk petrecut în localitatea Găvăneşti, soldat cu o victimă rănită uşor, altul petrecut pe DN 64, pe raza comunei Deveselu, în satul Comanca, soldat cu o victimă încarcerată între fiarele maşinii implicate. Este vorba de un tânăr de 19 ani, care a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Craiova. 
 
Un alt caz la care s-a intervenit s-a petrecut în ajunul Crăciunului, când în localitatea Cungrea a izbucnit un incendiu la locuinţa unui bătrân. Flăcările au fost stinse de localnici, dar proprietarul imobilului, în vârstă de 70 de ani, a suferit arsuri grave. Transportat la Siptalul Judeţean de Urgenţă Slatina, el a fost preluat de elicopterul SMURD şi transferat la un spital din Capitală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here