Poliţiştii olteni, solidari cu cei nevoiaşi de Crăciun. Trei familii cu copii bolnavi au primit alimente şi alte bunuri

Ca în fiecare an, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt şi-a manifestat şi în preajma acestui Crăciun solidaritatea cu membrii comunităţii, venind în sprijinul unor familii cu o situaţie precară. Şi, tot ca în fiecare an, oamenii legii au primit şi colindători pe care i-au recompensat evident, cu daruri mult aşteptate.

În pragul Sărbătorilor de iarnă, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt a continuat tradiţia şi, în ajunul Crăciunului, a venit în sprijinul unor copii cu probleme de sănătate şi a unor familii aflate într-o situaţie precară.

Astfel, cu două zile înainte de sfânta sărbătoare a Crăciunului, prin intermediul unei asociaţii umanitare, poliţiştii olteni au venit în sprijinul a trei familii din municipiul Slatina şi localitatea Sineşti, ai căror copii au probleme de sănătate, oferindu-le produse alimentare şi bunuri necesare îngrijirii acestora.

„Emoţia acestora, precum şi cuvintele de mulţumire, au fost cea mai mare răsplată pentru poliţiştii olteni, care vor fi alături şi le vor oferi sprijin şi cu alte ocazii”, a declarat purtătorul de cuvânt a IPJ Olt, comisarul şef Claudia Radu.

În acelaşi context, cel al sărbătorilor de iarnă, poliţiştii au primit vizita mai multor grupuri de colindători, care păstrează tradiţia şi îi încântă pe oamenii legii cu colinde specifice sărbătorilor. După încheierea repertoriului, micuţii colindători şi-au primit, încântaţi, darurile oferite de gazde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here