Numărul sinucigaşilor a ajuns la cinci în doar 10 zile în Olt. Ultimele două tragedii, petrecute în Movileni

Valul sinuciderilor în Olt a atins, luni, şi localitatea Movileni, unde un bărbat în vârstă de 39 de ani şi mătuşa sa, în vârstă de 53 de ani, şi-au încheiat socotelile cu viaţa cu ajutorul ştreangului. Dubla tragedie a avut loc la doar o săptămână după ce un bărbat de 45 de ani din Movileni s-a spânzurat şi la nici 10 zile de la alte două sinucideri la care au recurs un adolescent de 15 ani şi poetul George Vaiman, care avea 62 de ani.
 
Cristian Scarlat şi mătuşa sa dinspre tată au fost găsiţi fără suflare într-o anexă din gospodăria femeii. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi procurorii, care au demarat cercetările de rigoare.
 
Despre ei se vorbeşte în comună că ar fi fost foarte apropiaţi. În plus, există speculaţii conform cărora ar putea fi vorba, de fapt, de o crimă urmată de sinuciderea criminalului, şi asta pentru că femeia a fost găsită la pământ, cu ştreangul în jurul gâtului. Cu toate acestea, poliţiştii infirmă deocamdată o asemenea posibilitate bazându-se pe faptul că femeia nu avea urme de violenţă pe corp.
 
„În cauză s-a dispus efectuarea necropsiei în vedera stabilirii cu exactitate a cauzei decesului celor două persoane. În rest este vorba doar de simple speculaţii. Este cert că femeia, deşi găsită decedată jos, la pământ, nu prezintă urme de violenţă. Există doar urma laţului care se afla în jurul gâtului”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, comisarul şef Claudia Radu.
 

Dubla tragedie a avut loc la doar o săptămână după ce un bărbat de 45 de ani din Movileni s-a spânzurat. Necăsătorit şi locuind cu părinţii şi familia fratelui său, bărbatul mai trecuse prin două tentative suicidale anul trecut.

Cazul de la Brâncoveni a fost precedat de sinuciderea unui adolescent de 15 ani, care a fost găsit spânzurat într-un foişor situat pe strada Cazărmii din Slatina. Potrivit unor surse neoficiale, băiatul suferise o puternică depresie după ce tatăl său a decedat.

În aceeaşi zi, poetul slătinean George Vaiman, care aflase recent că suferă de o boală necruţătoare şi că nu ar mai avea mult de trăit, a hotărât că nu mai are rost să îndure chinurile la care era supus de afecţiune. El s-a aruncat în gol de la fereastra apartamentului său, decesul survenind imediat. Artistul era căsătorit, avea 62 de ani şi o fiică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here