Bărbat ars pe 80% din corp, preluat din Caracal de elicopterul SMURD. Victima a încercat să se sinucidă

Un bărbat de 66 de ani, din localitatea olteană Tia Mare, a fost preluat joi de pe stadionul din Caracal de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul de Arşi din Bucureşti cu arsuri pe 80% din suprafaţă corporală după ce victima ar fi încercat să se sinucidă dându-şi foc, informează OLT-ALERT.

Elicopterul a aterizat în jurul orei 11.30 pe stadionul municipal din Caracal, preluând victima în stare extrem de gravă, cu arsuri de gradul II, III și IV pe 80% din suprafața corporală. „Este vorba de un bărbat de 66 de ani, din comuna Tia Mare, care a fost preluat joi dimineață de un echipaj de la Ambulanță și transportat la Centrul de Primire Urgențe Caracal”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Bărbatul de 66 de ani a ales să-și pună capăt zilelor în ultima zi a anului, dându-și foc nu folosind substanțe inflamabile, ci cu ajutorul unor cartoane. El nu și-a putut duce gândul până la capăt, întrucât evenimentul a fost anunțat la 112, cel mai probabil de vecini. La fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Olt, care l-a preluat pe bărbat în stare critică, cu arsuri profunde de până la gradul IV pe aproape tot corpul. Medicii de la Centrul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal Caracal, unde a fost transportată victima, au decis transferul acesteia la Spitalul de Arși din București.

„Bărbatul a încercat să se sinucidă în această dimineață, dând foc unor cartoane”, au confirmat surse din cadrul ISU Olt, care susțin că nu a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru stingerea flăcărilor întrucât focul nu a generat un incendiu în gospodăria proprietarului. Din păcate, el a fost destul de intens pentru a-i pune în pericol viața celui care l-a aprins cu gând suicidal. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here