Om al străzii, găsit carbonizat de pompieri în anexa unui bloc din Slatina unde îşi făcuse adăpost

Un om al străzii a fost găsit carbonizat în această dimineaţă după ce pompierii din Slatina au lichidat un incendiu izbucnit la o anexă a unui bloc de pe strada Ecaterina Teodorescu, fostă ghenă de gunoi în care victima îşi făcuse adăpost, informează OLT-ALERT. Incendiul a fost provocat de un reşou pe care omul străzii îl folosea să se încălzească.

Alertaţi prin 112 de o persoană care spunea că scara blocului 22 de pe strada Ecaterina Teodorescu este plină de fum, pompierii au intervenit în jurul orei 04.30 pentru stingerea incendiului izbucnit în anexa blocului, fostă ghenă de gunoi. După ce au stins focul, ei au găsit trupul carbonizat al unui om al străzii care locuia în anexă.

„Pompierii Detașamentului Slatina au intervenit luni, 04 ianuarie, în jurul orei 04.30, în municipiul Slatina, strada Ecaterina Teodoroiu, blocul 22, în urma unui apel primit prin SNUAU 112, care anunța faptul că scara este inundată cu fum. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Pompierii au constatat că fumul degajat provenea de la o anexă a blocului, fostă ghenă de gunoi, unde își făcuse adăpost un bărbat, în vârstă de 56 de ani. Militarii au deblocat ușa încăperii, în interior fiind găsit bărbatul, decedat, cu arsuri la membrele inferioare și superioare. În cameră ardeau materiale combustibile ( textile, hârtie, materiale plastice și un cauciuc auto). Incendiul a fost lichidat în limitele găsite.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Cauza probabilă a incendiului este un aparat de încălzire (reșou) defect sau amplasat necorespunzător față de materialele combustibile, a mai precizat reprezentantul ISU Olt.

1 COMENTARIU

  1. O mica indreptare ar fi indicata: persoana decedata nu era nicidecum un boschetar. Era o persoana de profesie instalator si era angajat al Asociatiei de Proprietari. Locuia de ceva vreme in acea incapere deoarece divortase si pierduse apartamentul in proces.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here