Pe drumurile naţionale şi judeţene din Olt se circulă fără întreruperi sau restricţionări ale traficului

Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă pe toate drumurile din Olt, până la această oră neînregistrându-se întreruperi sau restricţionări ale traficului, informează OLT-ALERT.
 
Până la această oră nu sunt sectoare de drum cu circulația întreruptă sau restricționată, anunţă, printr-un comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt. „Circulația se desfășoară în condiții de iarnă pe toate drumurile din județ”, se precizează în documentul citat. 
 
Pe drumurile naționale 36 de utilaje intervin la această oră pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil. De asemenea, pe aceste artere au fost împrăștiate peste 500 de tone de material antiderapant.
 
Pe drumurile județene acționează 23 de utilaje și au fost împrăștiate aproximativ 300 de tone de material antiderapant. Nu sunt localități nealimentate cu energie electrică. 
 
„Din datele transmise de Centrul Local pentru Situaţii de Urgenţe Slatina, în municipiul-reşedinţă de judeţ au fost identificate cinci persoane fără adăpost și transportate de Poliția Locală la adăpostul de pe strada Nicolae Bălcescu”, se mai arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here