Tragedie în IPJ Olt: Poliţiştii olteni au pierdut un coleg despre care au numai cuvinte de laudă

Poliţiştii din Olt au pierdut, la sfârşitul săptămânii trecute, un coleg despre care au numai cuvinte de laudă. Este vorba de agentul de poliţie Teodor – Dorel Ciochină din cadrul Poliţiei Piatra Olt, care sâmbătă a trecut la cele sfinte în urma unui accident vascular cerebral.

Poliţistul a decedat la Spitalul Elias din Bucureşti, unde a fost internat în urmă cu aproximativ o lună după ce a suferit accidentul vascular cerebral. El nu intrase în comă, dar organismul său nu a rezistat afecţiunii suferite şi, în cele din urmă, inima a încetat să-i mai bată.

Colegii agentului decedat, dar şi autorităţile publice locale din Piatra Olt au numai cuvinte de laudă la adresa acestuia. 

„Era un om bun şi un bun profesionist”, a spus, despre Teodor – Dorel Ciochină, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean olt, comisarul-şef Claudia Radu.

Cuvinte frumoase despre omul legii a avut şi primarul oraşului Piatra Olt, Tudor Udrescu. „Era el poliţist, dar era, înainte de toate, un om bun. Asta nu înseamnă că nu aplica legea în litera şi spiritul ei. O aplica foarte bine, dar altfel, cu o puternică influenţă umană. Avea prin asta ceva deosebit. E o grea pierdere pentru comunitatea noastră”, a spus primarul din Piatra Olt.

Alături de familie în greaua încercare se află şi şeful Poliţiei Rutiere Piatra Olt, Marcel Traşcă, rudă cu cel decedat. „Trecem preintr-o grea încercare. Înainte de a fi poliţist, cumnatul meu era om”, a vorbit, cu durere în glas, Marcel Traşcă.

Teodor – Dorel Ciochină era căsătorit şi avea un fiu, student în anul I la Facultatea de Drept. Tatăl său a fost condus pe ultimul drum de colegi, prieteni, rude şi familie marţi, 12 ianuarie, înmormântarea având loc la cimitirul din Piatra Olt.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here