Apostoliceanu pleacă de la conducerea Loctrans SA Slatina. Locul său va fi preluat de Cătălin Grecu

Unul dintre pulifricii lui Darius Vâlcov care a fost plimbat prin mai multe funcţii de conducere dispare din peisajul public: Bogdan Apostoliceanu pleacă de la conducerea SC Loctrans SA, iar locul său va fi luat de Cătălin Grecu, fost reprezentant al Consiliului Judeţean în Consiliul de Administraţie al Spitalului Slatina, informează OLT-ALERT

Preluarea ştafetei la conducerea SC Loctrans SA ar urma să aibă loc la începutul săptămânii viitoare, când noul director va deveni Cătălin Grecu, fost membru al Consiliului de Administraţie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, din poziţia de consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean Olt, Paul Stănescu.

Bogdan Apostoliceanu, unul dintre pulifricii fostului primar al Slatinei şi ministru al Finanţelor Publice Darius Vâlcov, a fost plimbat prin fruntea mai multor instituţii publice, precum Poşta Olt sau Direcţia Administraţia Domeniului Public şi Privat din cadrul Primăriei Slatina. 

Bogdan Apostoliceanu şi-a început cariera politică în PSD, din partea căruia a fost ales, cu ani în urmă, consilier local în municipiul-reşedinţă de judeţ. El a fost convins de Darius Vâlcov, pe când acesta era primar al Slatinei, să treacă în barca PDL. La alegerile parlamentare din 2012, el a candidat pe listele Alianţei România Dreaptă pentru un loc de deputat în Colegiul uninominal 1. A pierdut zdrobitor, iar relaţiile lui Vâlcov l-au ajutat să ocupe postul de director la Poşta Olt. În baza aceleiaşi susţineri, în mai 2013 şi-a schimbat job-ul, trecând pe postul de director al Direcţiei Administraţia Domeniului Public şi Privat (DADPP) din cadrul Primăriei Slatina. Ulterior, el a venit la conducerea Loctrans SA, de unde pleacă peste câteva zile prin demisie.

În septembrie 2015, Judecătoria Slatina a admis solicitarea Parchetului local care cerea reînceperea urmăririi penale împotriva a trei persoane, printre care se număra şi Bogdan Apostoliceanu, pentru două infracţiuni, aceea de ucidere a animalelor cu intentie, fără drept, şi pentru abuz în serviciu. necazurile i se trag de când era şef la Patrimoniu şi asculta orbeşte de ordinele primarului de atunci Minel Prina, care a făcut o afacere grasă din gestionarea problemei câinilor fără stăpân în defavoarea bietelor patrupede şi în favoarea unei firme de casă a primăriei. Detalii AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here