Bălaşa şi-a inaugurat sediul de campanie electorală cu cozonac, vin fiert şi ceai. Cine l-a onorat cu prezenţa

Candidatul PNL la funcţia de primar al Slatinei, Marius Bălaşa, şi-a inaugurat, duminică, în prezenţa mai multor colegi de partid, dar şi a câtorva zeci de simpatizanţi, sediul de campanie electorală stabilit într-un spaţiu închiriat de liberali în centrul oraşului, lângă Biblioteca Judeţeană. Zecile de participanţi au fost serviţi cu cozonac, ceai şi vin fiert.

Evenimentul a avut loc imediat după manifestările dedicate Unirii Principatelor de la 1859. După ce au depus coroane şi au participat la Hora Unirii, liberalii s-au mutat la sediul de campanie electorală de unde vor coordona toate mişcările pentru asaltul candidatului lor asupra funcţiei de primar al municipiului-reşedinţă de judeţ.

La inaugurare a fost prezent şi protectorul lui Marius Bălaşa, deputatul Gigel Sorinel Ştirbu, co-preşedinte al PNL Olt, preşedintele PNL Scorniceşti, Ion Moisescu, dar şi primarul liberal al comunei Osica de Sus, Ion Ciocan. 

Mai multe platouri cu felii de cozonac au fost puse la dispoziţia celor prezenţi, îmbiaţi, de asemenea, cu ceai şi vin fiert. Bălaşa s-a întreţinut cu publicul prezent, iar Gigel Ştirbu, pătruns de frig, s-a numărat printre primii plecaţi de la eveniment.

Spaţiul a fost închiriat pentru suma de 800 de euro lunar de PNL, pe banii strânşi din cotizaţiile membrilor de partid, potrivit lui Bălaşa. Întrebat cum explică mesajele cu substrat electoral afişate pe geamurile spaţiului, candidatul PNL a spus că, din ceea ce i-au spus unii colegi de partid, nu încalcă legile electorale. Legea 67/ 2004 privind alegerea autoritatilor administratiei publice locale stipulează, la articolul 61: „Campania electorală începe cu 30 de zile înainte de data desfăşurării alegerilor şi se încheie în ziua de sâmbată care precedă data alegerilor, la ora 7,00”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here