Candidatul PSD la Primăria Slatina, Emil Moţ: „Din ceea ce am promis, eu deja fac. Scurt şi la obiect”

Candidatul PSD la funcţia de primar al Slatinei, deputatul Emil Moţ, a declarat, joi, într-o scurtă conferinţă de presă, că o parte dintre punctele programului său pentru municipiul-reşedinţă de judeţ au fost demarate prin aprobarea, în şedinţa ordinară de miercuri a consiliului local, a proiectului de buget pe 2016.

Emil Moţ a vorbit în primul rând despre cele nouă cereri de finanţare pentru reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe pierdute de municipalitate din cauza nerespectării termenului de execuţie şi care, la iniţiativa candidatului PSD, au fost prinse, pentru finanţare integrală din bugetul local, în proiecţia bugetară pe anul în curs. „Este vorba de 10 3 blocuri, cu 185 de scări de bloc şi 3.700 de apartamente, blocuri ce vor fi reabilitate termic în 2016. Ţin să le mulţumesc consilierilor PSD care, în urma discuţiilor cu cetăţenii, au achiesat la punctul meu de vedere şi au ajuns la concluzia că cetăţenii au nevoie de reabilitarea termică a blocurilor”, a declarat candidatul PSD.
Un al doilea punct lansat în discuţie se referă la continuarea programului de montarea de containere îngropate pentru gunoiul menajer, iniţiativă care, de asemenea, se regăseşte în proiectul de buget adoptat de aleşii Slatinei. Este vorba de încă 60 de containere care, potrivit unui contract-cadru, urmau să fie montate până în 2017. Potrivit lui Emil Moţ, timpul de montare va fi scurtat, astfel încât cele 60 de containere vor fi îngropate până la sfârşitul acestui an.

„O altă iniţiativă care îmi aparţine este legată de locurile de joacă, şi ea prinsă în bugetul pe acest an. Toate locurile de joacă vor fi modernizate şi dotate cu covoraşe antitraumă, scăpând, astfel, de nisipul de care s-a făcut atâta tevatură”, a reliefat parlamentarul, amintind şi de serviciul de ecarisaj al Primăriei Slatina, pentru care au fost alocate fonduri în buget, ca şi de extinderea sistemului de supravegherea video a oraşului cu încă 65 de noi camere.

„Punctele acestea din urmă fac parte din programul meu intitulat «Creşterea siguranţei cetăţeanului». Din ceea ce am promis eu deja fac. Scurt şi la obiect”, a concluzionat Emil Moţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here