Cutremur la vârful PNL Olt. Gigel Ştirbu, către Ion Moisescu şi Marius Bălaşa: „Băga-mi-aş…”

Încă un episod în care deputatul Gigel Sorinel Ştirbu, co-preşedinte al PNL Olt şi fost preot, şi-a dat în petic privind limbajul licenţios pe care îl practică şi modul autoritar în care este obişnuit să îşi trateze subordonaţii s-a consumat săptămâna trecută în sediul organizaţiei judeţene, informează OLT-ALERT, citând sure liberale.

Momentul s-a petrecut miercuri, 27 ianuarie, în sediul PNL Olt, când co-preşedintele organizaţiei judeţene a reacţionat, se pare, la un punct de vedere al preşedintelui PNL Scorniceşti, Ion Moisescu. De faţă s-a aflat şi candidatul PNL la funcţia de primar al Slatinei, marius Bălaşa, protejatul lui Ştirbu. Reacţia acestuia a început cu formula „Băga-mi-aş p…….a în…….”, după care a urmat jumătate de oră de discuţii aprinse între Gigel Ştirbu şi Ion Moisescu. Apoi spiritele s-au liniştit.

Scena a avut loc cu o zi înainte de conferinţa de presă în care conducerea PNL Olt a anunţat intrarea în rândurile partidului a doi foşti lideri din cadrul organizaţiei locale a Mişcării Populare, Marian Vasile şi Victor Iacobescu. În aceeaşi conferinţă Gigel Ştirbu l-a nominalizat pe Ion Moisescu drept candidat la funcţia de primar al oraşului Scorniceşti, tăindu-i astfel avântul spre alte funcţii mai înalte spre care ar fi putut aspira, precum cea de preşedinte al Consiliului Judeţean Olt (în urma unei eventuale competiţii interne).

În cadrul PNL Olt este cunoscută diferenţa de opinii între deputatul Gigel Ştirbu şi Ion Moisescu privind candidatura la funcţia de primar al Slatinei. În timp ce Ştirbu l-a impus pe protejatul său Marius Bălaşa, validat deja în Biroul Naţional al partidului pentru această calitate, Ion Moisescu l-ar fi vrut în cursa electorală a liberalilor pentru această funcţie pe bunul său prieten Andrei Iordache, fostul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, un politician cu mult mai multă experienţă politică şi capacitate de luptă electorală, deci cu mai multe şanse de victorie, decât profesorul de sport Bălaşa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here