Accident feroviar la Slatina: Un bărbat de 47 de ani a fost acroşat mortal de un tren de persoane

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Potcoava, a fost acroşat, sâmbătă seară, de un tren de persoane la intrarea în Slatina dinspre Bucureşti, în zona fostei Întreprinderi de Prelucrare a Aluminiului (IPA – ALPROM SA, azi secţie a ALRO). Impactul i-a fost fatal victimei, astfel încât ea nu a mai putut fi salvată de echipele medicale sosite la faţa locului.

Tragicul eveniment s-a petrecut în jurul orelor 21.30, când trenul InterRegio 1897 care circula pe ruta Bucureşti – Craiova se apropia de Gara Slatina. La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD Slatina, un echipaj de descarcerare, dar şi o echipă de la Ambulanţă. Cadrele medicale au găsit victima, din păcate, fără suflare.

„Bărbatul de 47 de ani care a fost acroşat de trenul InterRegio 1897 Bucureşti – Craiova a fost găsit, din păcate, fără semne vitale, cu leziuni incompatibile cu viaţa, astfel încât a trebuit declarat decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii  de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here