Magda Catone, Diana Lupescu, Marius Bodochi și Silviu Biriș vin la Slatina cu piesa „Părinți teribili”

Magda Catone, Diana Lupescu, Marius Bodochi și Silviu Biriș vor juca, în 3 martie, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina, în piesa de teatru „Părinți teribili“, de Jean Cocteau. 

Actori din linia intai, Magda Catone, Marius Bodochi, Diana Lupescu, Silviu Biriş şi Cristina Florea dau viaţă unei poveşti tulburătoare despre viaţă şi moarte, despre legătura dintre părinţi şi copii (o relaţie la limita patologicului), într-un spectacol în care râsu’- plânsu’ e mereu prezent. Comicul şi tragicul sunt atât de bine întreţăsute, încât hohotele publicului se transformă în fior de emoţie, aproape de lacrimă. Este povestea unui tată care se simte singur acasă, între soţie, cumnată şi fiu şi caută scăpare în braţele unei tinere deosebit de frumoasă. Este şi povestea unei mame, care îşi trădează soţul apropiindu-se periculos de mult de fiu, pe care nu vrea să-l scape din mână. Este şi povestea fiului, care doreşte să fugă din braţele mamei şi se refugiază în braţele unei tinere – întâmplător, iubita (neştiută) a tatălui.
Spectacolul poartă semnătura Dianei Lupescu şi va fi jucat joi, 3 martie, de la ora 18,30. Prețul unui bilet este de 12,50. Biletele se pun în vânzare cu începere de joi, 25 februarie, ora 12,30, la casieria teatrului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here