Rupiah îl acţionează în instanţă pe candidatul PNL la Primăria Slatina, Marius Bălaşa

Pentru că i-a fost folosit numele în sens negativ în campania electorală demarată cu mult înainte de vreme de candidatul PNL la Primăria Slatina, Marius Bălaşa, SC Rupiah SA îl va acţiona pe acesta în instanţă.

„În pregatirea unei noi campanii electorale la nivel local, compania SC RUPIAH S.A. îşi vede din nou numele folosit în atacuri cu caracter politic, prin răspândirea de fluturaşi sau alte materiale tipărite. În ciuda tuturor criticilor şi a atacurilor apărute de-a lungul timpului la adresa SC. RUPIAH S.A., vă informam că nu ni s-a oferit niciodată dreptul la replică, nici nu am fost consultaţi vreodată, desi societatea nostră a manifestat întotdeauna deschidere către cetateni, către autoritati şi către presă. Toate aceste afirmaţii defăimătoare, acuzatoare, neadevărate şi insinuante făcute în mod repetat la adresa SC. RUPIAH S.A au produs un grav prejudiciu de imagine atât în cadrul mediului de afaceri, cât şi în cel social, iar pentru remedierea acestei situaţii ne vom exercita dreptul de apărare  în instanţă”, se arată în comunicat.

Compania din Slatina face referire la miile de fluturaşi în care apare chipul candidatului PNL, alături de cele ale altor doi colegi de partid, şi în care Marius Bălaşa îndeamnă populaţia să semneze o petiţie prin care se cere rezilierea contractului de concesiune prin care primăria a externalizat, pentru mai mulţi ani, firmei Rupiah serviciile de îngrijire a spaţiilor verzi şi a locurilor de joacă. Fluturaşii au fost răspândiţi recent în cutiile poştale ale slătinenilor.

„Apelăm la această metodă de informare deoarece nu avem cui să ne adresăm în mod oficial, fluturaşul nefiind asumat,  conform prevederilor legale, prin imprimarea în pagină a denumirii tipografiei, numărul comenzii şi a beneficiarului. Cerem ca cei a căror imagine s-a regăsit pe aceşti fluturaşi să iasă public şi fie să-şi asume în nume propriu sau în numele formaţiunilor politice pe care le reprezintă publicarea şi distribuirea acestor fluturaşi, fie să constate un abuz din partea unei alte părţi, caz în care îi invităm alături de noi în demersul de identificare şi sancţionare a autorilor. Suntem convinşi că cei a căror imagine s-a regăsit pe fluturaşi vor face dovada corectitudinii şi respectului faţă de lege, respect atât de invocat chiar de ei în faţa cetăţenilor şi vor ieşi public în cel mai scurt timp pentru a oferi lămuririle necesare”, se mai arată în comunicat.

Întrebat de jurnalişti dacă îşi asumă tipărirea şi răspândirea fluturaşilor cu pricina în Slatina, Marius Bălaşa a recunoscut, vineri, într-o conferinţă de presă, că acele flyere aparţin PNL şi că el însuşi şi le asumă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here