Liderii PNL, Vasile Blaga şi Alina Gorghiu, vin în Olt pentru lansarea candidaţilor la alegerile locale

Conducerea centrală a PNL se va afla, joi şi vineri, în Olt pentru lansarea candidaţilor acestui partid la alegerile locale, în special pentru cei care intră în luptă pentru funcţia de primar. Nu vor lipsi cei doi lideri ai partidului, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga.

În cele două zile, liberalii olteni vor organiza mai multe acţiuni. Astfel, Tineretul Naţional Liberal din judeţ va derula o şcoală politică la Scorniceşti, iar femeile de afacri din partid vor organiza un simpozion pe teme de investiţii. Din când în când, liberalii se vor întâlni, în cadru organizat cu jurnaliştii.

Totul va culmina, vineri, cu lansarea candidaţilor PNL la alegerile locale din iunie. La Slatina va candida Marius Bălaşa, la Caracal – Eduard Ciocăzanu (care a anunţat luni intrarea în PNL), la Balş – Mădălin Teodosescu (primar în funcţie), l-a Corabia – Ioana Gherghiţă, la Drăgăneşti-Olt – Marian Tudorică (viceprimar), la Piatra Olt – Dan Stana, la Potcoava – Sorin Baboi, iar la Scorniceşti – Ion Moisescu, preşedintele organizaţiei locale.

Candidaţii desemnaţi din unele localităţi ar putea fi, totuşi, înlocuiţi, chiar şi după lansare, în urma unor sondaje de opinie care ar putea indica şanse mai multe de partea altor persoane, a anunţat, ieri, deputatul Gigel Sorinel Ştirbu, co-preşedinte al PNL Olt.

În ciuda sondajelor care le sunt favorabile, Ion Moisescu s-ar putea retrage, potrivit unor surse liberale, iar Marius Bălaşa ar putea fi înlocuit cu Andrei Iordache, revenit de curând în partid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here