Jandarmeriţa Ramona Voicu din Olt, locul doi la concursul de frumuseţe organizat de MAI

O jandarmeriţă din Olt este considerată una dintre cele mai frumoase angajate ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI), după ce ea s-a clasat pe locul doi la concursul de frumuseţe organizat la nivelul ministerului, cu aproape 20.000 de like-uri adunate pe Facebook.

Ramona Voicu, plutonier-major în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt (Slatina), a intrat în competiţie conştientă de calităţile sale feminine şi n-a dat greş: peste 19.000 de împătimiţi ai spaţiului virtual au votat-o pentru frumuseţea ei, plasând-o pe locul doi, în faţa a peste 150 de colege din minister, femei de la mai toate structurile militarizate subordonate MAI, de la Jandarmerie, Poliţie şi Poliţia de Frontieră până la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”. Ea a ocupat locul doi ţinând cont că modul în care a adunat voturi cea care s-a clasat pe primul loc, Diana Florentina Ştefan, de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, a generat un scandal monstru, fiind acuzată de fraudă informatică. Este vorba de peste 23.000 de aprecieri care au impus-o pe aceasta câştigătoare a concursului.
Pe locul trei, după olteanca noastră, s-a clasat  Florenţa Lorena Toc, de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş Severin, cu aproximativ 16.000 de voturi.
În competiţie au contat primele 10 locuri, ocupantele acestora împodobind cu chipurile lor calendarul cu cele mai frumoase femei în uniformă. Ele pot fi admirate pe pagina de Facebook a MAI până pe 8 Martie, Ziua Internaţională a Femeii.
„La început de primăvară avem o imagine nouă! Ținută, eleganță, curaj, profesionalism – sunt doar câteva dintre calitățile pentru care colegele noastre au primit mii de aprecieri. Pentru noi, toate sunt câștigătoare, dar în această săptămână am ales coperta paginii noastre ținând cont de preferințele voastre”, au scris, pe pagina de Facebook a MAI, reprezentanţii ministerului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here