O întreagă organizaţie a PNL din Olt a trecut la ALDE. Vor urma şi alte surprize

O întreagă organizaţie liberală din Olt a trecut la ALDE, anunţă organizaţia judeţeană a Alianţei Liberalilor şi Democraţilor printr-un comunicat de presă.

Este vorba de organizaţia PNL din localitatea Cîrlogani, care a ales să treacă în bloc în partidul lui Călin Popescu Tăriceanu.

„Tot mai mulți cetățeni își îndreaptă încrederea și speranțele în formațiunea politică ALDE. Un alt exemplu vine acum să certifice această realitate: întreaga organizație a Partidului Național Liberal din comuna Cârlogani, împreună cu consilierii, a trecut la ALDE. Conducătorii organizației sunt oameni cu experiență în administrația locală și speră să obțină cele mai bune rezultate în alegerile locale din iunie, sub sigla ALDE”, se arată în comunicatul de presă.

În urmă cu mai bine de o săptămână ALDE Olt l-a achiziţionat pe primarul din Curtişoara, ales în 2012 pe listele PNL şi care a migrat, ulterior, la UNPR. În conferinţa de presă în care liderii organizaţiei judeţene, senatorul Mihai Niţă şi Ioan Ciugulea, îşi prezentau noua achiziţie, Ciugulea a anunţat că, în viitorul apropiat, vor mai exista şi alte surprize de acest fel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here