Tentativă de sinucidere cu alcool şi ştreang la Corbu. Ce s-a întâmplat

O femeie de 46 de ani din localitatea Corbu a încercat, miercuri seară, să-şi ia viaţa punându-şi ştreangul la gât. Ea a fost găsită inconştientă de pompierii SMURD şi de medicii de la Ambulanţă, după ce rudele au găsit-o şi au dat-o jos din ştreang. La decizia femeii de a-şi încheia socotelile cu viaţa a contribuit şi alcoolul.

La faţa locului au ajuns pompierii de la Scorniceşti, dar şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, care i-au acordat primul ajutor femeii găsite în stare de inconştienţă.

„Pompierii Stației Scornicești au intervenit miercuri, 9 martie, în jurul orei 20.00, în comuna Corbu, pentru acordarea îngrijirilor medicale unui femei care a încercat să se sinucidă La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD și un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță. Femeia, în vârstă de 46 de ani, din comuna Corbu, a fost găsită inconștientă, cu funcții vitale prezente, în dormitorul casei, cu marcă traumatică în jurul gâtului urmare a unei tentative de suicid și halenă alcoolică”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.
După executarea manevrelor specifice, pacienta a fost transportată, staționară, la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here