VIDEO Fosta şefă a femeilor din PNL Olt, Ramona Oncescu, a trecut la PSD. Acuzaţii dure

Fosta co-preşedintă a femeilor liberale din cadrul PNL Olt, Ramona Oncescu (fostă PDL), care recent a decis să demisioneze din Partidul Naţional Liberal, s-a înscris în PSD. Ea a fost prezentată în noua poziţie miercuri, într-o conferinţă de presă, de Felicia Man, preşedinta Organizaţiei Femeilor Social Democrate Olt. La întâlnirea cu jurnaliştii Ramona Oncescu nu a scăpat ocazia de a face acuzaţii dure la adresa conducerii PNL Olt, structura vechilor liberali.

În cuvântul de bun venit urat fostei liberale, şefa OFSD Olt a spus că este convinsă că Ramona Oncesac se va integra cu bine în organizaţia social-democratelor.

„Sunt convinsă că va veni cu experienţa domniei-sale politică, acumulată până acum, alături de noi, sunt convinsă că primul lucru pe care îl va respecta va fi articolul 206 din statutul Partidului Social Democrat care spune că îşi asumă responsabilitatea participării active la viaţa organizaţiei şi sunt convinsă că vom face o echipă foarte bună”, a spus, în deschidere, Felicia Man.

Ramona Oncescu a enumerat motivele care au făcut-o să ia decizia de a intra în PSD, printre acestea numărându-se dorinţa de a-şi continua activitatea politică într-o echipă omogenă.

„Am hotărât să vin în PSD deoarece doresc să-mi continui activitatea politică într-o echipă omogenă, care are proiecte viabile, proiecte realizabile. Îmi doresc să îl susţin pe domnul Emil Moţ la Primăria Slatina deoarece am văzut din activităţile dumnealui că nu spune doar vorbe, nu face promisiuni pe hârtie. Deja, prin acţiunile întreprinse, a demonstrat aceste lucru – fapte, nu vorbe. Îmi doresc ca activitatea mea politică să fie alături de nişte oameni care într-adevăr sunt alături, în permanenţă, de oameni, că despre asta este vorba în politică, până la urmă, despre oameni”, a declarat fosta şefă a liberalelor din Olt.

Întrebată de OLT-ALERT dacă vor mai fi plecări din PNL, Ramona Oncescu a spus că ea crede că da, nedorind să dea şi nume. „Nu aş vrea să pronunţ nume dar, din păcate, vor mai fi plecări din PNL Olt pentru că acolo există încă două partide în continuare. Acesta a fost şi unul dintre motivele pentru care am plecat. Foştii membri PDL sunt marginalizaţi. Vedeţi foarte bine că plecările sunt din aripa fostului PDL. Sunt nemulţumiri şi tensiuni în continuare. Vor urma alegeri şi conducerea PNL trebuie să aibă suportul foştilor lor membri şi mai bine se descotorosesc de PDL. Încă nu s-au făcut listele, dar nu cred că se vor regăsi foarte mulţi foşti pedelişti pe liste”, a mai spus Ramona Oncescu, care i-a acuzat pe foşrii ei colegi liberali, aripa fostului PNL, că practică o politică de can-can, o politică a orgoliilor exacerbate şi a „pumnului în gură”.

1 COMENTARIU

  1. PD-L-istii devin frati de sange cu PSD-istii. De fapt, la Olt au fost tot timpul. Si in prezent o mare parte din institutii sunt conduse de fosti PD-L-isti, eventual vopsiti la comanda lui Valcov in rosu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here