Emil Bărbulescu va fi înmormântat marţi, la Scorniceşti, lângă părinţii lui Ceauşescu

Nepotul de soră al fostului dictator Nicolae Ceauşescu, Emil Bărbulescu, care s-a stins duminică din viaţă la vârsta de 58 de ani, va fi înmormântat marţi, la Scorniceşti, lângă mama sa, Elena Bărbulescu, şi lângă bunicii săi, Andruţă şi Alexandrina Ceauşescu.

Funeraliile au căzut în sarcina surorilor lui Emil Bărbulescu, Gina, care locuieşte în Bucureşti, şi Nadia, care trăieşte în Franţa, amândouă prezente la căpătâiul fratelui lor în ceasul morţii. Acasă a sosit şi fiul celui decedat, profesor de liceu în Capitală, fiind aşteptată şi fiica sa, care trăieşte în Spania.

Emil Bărbulescu a murit duminică dimineaţa, la aproape 58 de ani (vârstă pe care urma să o împlinească în 18 aprilie), secerat de o boală necruţătoare. În luna februarie el a fost internat la Spitalul Universitar din Bucureşti, unde, în urma unor analize, a fost diagnosticat cu cancer la ficat în stare foarte avansată. El a fost trimis la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina pentru a fi introdus în programul naţional de tratament al bolnavilor cu afecţiuni oncologice. După o altă serie de analize, pacientul a fost externat, medicii nemaiputând face nimic pentru el, potrivit primarului din Scorniceşti, Ion Prioteasa.

„Trăia retras, nu prea vorbea cu nimeni, cu mine mai schimba o vorbă şi cu Costică Nedelea, fostul primar. Dumnezeu să-l odihnească”, a spus Ion Prioteasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here