Tânăra de 19 ani din Corabia care a murit în accident rutier, condusă pe ultimul drum

Tânăra de 19 ani din Corabia care şi-a pierdut viaţa în accidentul rutier petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Studina, a fost înmormântată marţi în cimitirul din oraşul natal. Ea era membră a Ansamblului Folcloric „Danubius” din Corabia.

Flori Loredana Crînguş a fost condusă pe ultimul drum de familie, prieteni şi cunoştinţe. Alături de de familie în greaua încercarea s-au aflat şi colegii Loredanei de la Ansamblul Folcloric „Danubius”, unde tânăra activa de mai multă vreme. Reprezentanţii primăriei şi-au exprimat şi ei regretul acestei pierderi.

„Am aflat cu profundă tristețe de tragicul eveniment petrecut în noaptea de 2 spre 3 aprilie, în care si-a pierdut viaţa Crînguş Flori Loredana, membră a Ansamblului Folcloric «Danubius». O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet nobil s-a ridicat la cer. Cu gândul şi cu sufletul suntem alături de familia îndoliată si ne rugăm ca bunul Dumnezeu să-i aşeze sufletul în rândul celor drepţi şi să-i dea pacea veşnică. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au postat pe site-ul instituţiei angajaţii Primăriei Corabia.

Tragedia a avut loc în noapte de sâmbătă spre duminică pe drumul naţional 54, pe raza comunei Studina, unde un tânăr, de 19 ani, din comuna Vișina, în timp ce conducea autoturismul pe direcția Caracal – Corabia, s-a angajat în depășirea unui autoturism, condus de un tânăr, tot de 19 ani, din comuna Brastavățu, ce se afla, la rândul său, în depășirea unui alt autovehicul. Cele două autoturisme au intrat în coliziune, în urma impactului maşina condusă de tânărul din Vișina a derapând și răsturnându-se pe partea carosabilă. În maşină se aflau patru persoane, printre care şi Loredana Crînguş, aşezată pe bancheta din spate a autoturismului. Ea a suferit răni fatale. Deşi cadrele medicale de la Ambulanţă sosite la faţa locului au încercat vreme de 30 de minute s-o readucă pe fată la viaţă prin manevre specifice, totul a fost în zadar.

Alte patru persoane au ajuns la spital. Este vorba de cei doi şoferi implicaţi în accident şi de doi pasageri în autoturismul răsturnat, o fată de 22 ani, tot din Corabia, și un bărbat, de 27 ani, din comuna Gârcov, cu toți fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here