IMPORTANT Modificări în calendarul concursului pentru ocuparea posturilor din Poliţie

Termenul pentru completarea dosarului de candidat cu fişa medicală a fost prelungit pentru candidaţii care se bat pe posturile scoase la concurs de Poliţia Română pentru încadrări din sursă externă, informează OLT-ALERT.

Termenul limită pentru completarea dosarelor de recrutare cu fișa medicală tip de către candidații înscriși la concursul de ocupare a funcțiilor vacante din sursă externă și prin reîncadrare se prelungește până la data de 22 aprilie 2016, inclusiv, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, comisarul-şef Claudia Radu.

Completarea dosarelor cu celelalte documente, exceptând fișa medicală tip, prevăzute de anunțul de scoatere la concurs a posturilor, trebuie realizată de candidați până la data de 15 aprilie 2016 inclusiv.

Testarea psihologică a candidaților va începe la data de 18 aprilie 2016, urmând a fi organizată pe centre zonale, sens în care candidații sunt rugați să verifice zilnic pagina de internet – http://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

De asemenea, candidații sunt rugați să verifice pagina de internet a I.P.J. Olt, https://ot.politiaromana.ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs, precum și la avizierul de la sediul I.P.J. Olt, unde vor fi publicate anunțuri în care se vor preciza informații privind programarea nominală a candidaților pe zile și ore, precum și locurile unde se va desfășura testarea psihologică.

„Atenție! După data limită de înscriere, respectiv 15.04.2016, comisiile de recrutare nu vor mai primi documente, analizarea dosarelor în vederea validării/invalidării candidaturii urmând a se face strict pe baza actelor depuse până în acel moment”, a precizat ofiţerul de relaţii cu prea din cadrul IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here