Ştirbu, liber la distrugerea PNL Olt: De marţi, este preşedinte plin al organizaţiei

Biroul Permanent Național al Partidului Național Liberal l-a numit pe deputatul Gigel Știrbu, în şedinţa de miercuri, în funcția de președinte plin al PNL Olt, dispărând astfel conducerea bicefală a filialei, poziţie pe care Ştirbu o împărţea cu Siminica Mirea.

Decizia luată de BPN al PNL a mai fost pusă în discuţie, fără o finalitate. De miercuri, însă, Gigel Ştirbu şi-a văzut vechiul vis împlinit, după ce a „lucrat” intens la construcţia lui, încercând să-i convingă pe cei doi co-preşedinţi ai partidului, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, de faptul că el este cel mai potrivit să ocupe poziţia de lider al organizaţiei.

Între timp, Gigel Ştirbu continuă îndepărtarea din partid a colegilor care provin din PDL, dar nu numai. Recent, din sediul PNL Olt a fost îndepărtată şi vechea penelistă Gabriela Ionescu, după ce Ştirbu a pus-o pe liber din biroul său de parlamentar. Miercuri şi secretarul general adjunct al PNL Slatina, Dragoş Sârghie, a renunţat la funcţie şi la calitatea de membru al partidului.

De asemenea, nu demult din rândul liberalilor au plecat co-preşedinta femeilor din PNL Olt, Ramona Oncescu, dar şi consilierul judeţean Ilie Irimia, ambii provenind din PDL, după ce ei au fost şicanaţi politic de cei din aripa Ştirbu.

Toate aceste lucruri ţin de o strategie personală a actualului preşedinte al PNL Olt, care îşi urmăreşte cu osârdie ambiţiile personale în paguba organizaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here