Accident rutier cu două autoturisme şi 10 persoane implicate la Caracal

Un grav accident rutier s-a petrecut sâmbătă dimineaţă la Caracal, în incident fiind implicate două autoturisme în care se aflau nu mai puţin de 10 persoane, informează OLT-ALERT. O minoră şi mama ei au fost transportate la Spitalul Caracal. La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe, însă, după asistarea medicală a celor implicaţi în eveniment, mai multe persoane au refuzat transportarea lor la spital.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 11.00, la ieşirea din Caracal spre Drăgăneşti-Olt. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau nu mai puţin de 10 persoane.

„În cele două autoturisme implicate se aflau 10 persoane”, a confirmat surse din cadrul instituţilor de intervenţie ai căror reprezentanţi au ajuns la faţa locului.

La locul accidentului au ajuns mai multe ambulanţe, iar la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a fost declanşat codul roşu, mai multe cadre medicale fiind chemate de acasă.

O minoră şi mama ei au fost transportate la Spitalul Caracal. După asistarea medicală a persoanelor implicate în accident, multe dintre acestea au refuzat transportul la spital.

Poliţiştii au demarat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here