Ce spune preşedintele PSD Olt despre gestul lui Zgonea împotriva lui Liviu Dragnea

Valeriu Zgonea, preşedintele executiv al PSD, se vede contrat dur de colegii de partid după ce i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al PSD, ca urmare a condamnării definitive. Trei lideri au reacţionat prompt şi îşi manifestă susţinerea faţă de Dragnea, ba chiar îi cer demisia lui Zgonea. Preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, a declarat că Zgonea ar trebui să-şi dea demisia din toate funcţiile deţinute în PSD în urma conflictului cu Dragnea. ”Eu cred că Zgonea ar trebui să-şi dea demisia din toate funcţiile deţinute în partid”, a spus el pentru Mediafax.

Paul Stănescu a subliniat că sentinţa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în dosarul Referendumului este nedreaptă, iar în 2012 Liviu Dragnea nu a făcut cu nimic mai mult decât toţi membrii USL de la acea vreme.

”Eu cred că Valeriu Zgonea ar trebui să-şi dea demisia din toate funcţiile deţinute în partid pentru poziţia pe care a luat-o vizavi de preşedintele PSD, după hotărârea nedreaptă care a fost dată. Condamnarea la doi ani cu suspendare în dosarul Referendumului este nedreapă şi susţin în continuare acest lucru pentru că Dragnea a făcut ceea ce au făcut toţi membrii de partid PNL, PSD şi PC. Cu toţii am făcut acelaşi lucru”, a afirmat Paul Stănescu, potrivit stiripesurse.ro.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat, vineri, la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, decizia fiind definitivă. În aceeaşi zi, după pronunţarea instanţei, la sediul PSD a avut loc o şedinţă a Comitetului Executiv în care s-a decis ca Liviu Dragnea să rămână la conducerea PSD Singurul care i-a cerut lui Dragnea demisia a fost preşedintele executiv al partidului, Valeriu Zgonea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here