Emil Moţ şi-a depus candidatura la Primăria Slatina. Lista completă a PSD la consiliul local

În prezenţa mai multor colegi de partid, printre care s-au numărat preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, preşedintele executiv al organizaţiei, Marius Oprescu, şi liderul TSD Olt, Marius Iancu, deputatul Emil Moţ şi-a depus, luni, dosarul de candidatură pentru funcţia de primar al municipiului Slatina la Biroul Electoral de Circumscripţie (BEC). Totodată, organizaţia municipală a PSD a depus şi lista completă de candidaţi pentru consiliul local.

Reprezentanţii BEC Slatina au verificat formal dosarele, urmând ca, după o verificare de fond a dosarelor, să dea o hotărâre de respingere sau admitere a candidaturilor.

După depunerea dosarului, deputatul Emil Moţ a declarat că momentul este unul extrem de important şi emoţionant totodată pentru el, în primul rând pentru că îşi asumă foarte multe responsabilităţi.

„Este o zi foarte importantă pentru mine, am avut şi am foarte mari emoţii, dar în acelaşi timp este o zi plină, cu încărcătură, de greutate, pentru că prin depunerea candidaturii îmi asum foarte multe responsabilităţi. Sper ca împreună cu echipa mea de consilieri să ajungem să câştigăm alegerile locale la primăria Slatina. Avem o echipă omogenă, foarte bine sudată, cu reprezentanţi din rândul profesorilor, din cel al medicilor, oamenilor de afaceri, liderilor de sindecat şi al muncitorilor de pe platforma industrială. Eu zic că avem cea mai bună echipă pentru Primăria Slatina. Să cunoască cât mai bine oferta electorală şi să aleagă în funcţie de aceasta”, a spus candidatul PSD la primăria Slatina.

Importanţa momentului a reliefat-o şi Paul Stănescu, care speră ca PSD să câştige alegerile locale în municipiul-reşedinţă de judeţ din trei motive: oferta electorală, calitatea candidatului şi faptul că pe lista de consilieri aproape 90% dintre candidaţi sunt oameni tineri.

„E un moment foarte important pentru noi astăzi. Ca formaţiune politică, ca partid, depunerea candidaturii pentru funcţia de primar al municipiului Slatina este un eveniment foarte important, şi în acelaşi timp candidatul nostru la funcţia de primar al municipiului Slatina, împreună cu toată echipa de consilieri îşi asumă o mare responsabilitate. Eu ca preşedinte şi toţi colegii mei avem mare încredere în Emil Moţ şi în echipa de consilieri. Dacă vă uitaţi pe lista de consilieri pe care am depus-o astăzi, în proporţie de aproape 90% sunt oameni noi, pentru că ne dorim să facem lucruri bune pentru Slatina. Sigue că ne dorim să câţtigăm alegerile, dar decizia de a câştiga alegerile este la cetăţenii municipiului Slatina, Sper ca oferta noastră electorală să fie cea mai bună şi sigur că mi-aşi dori ca majoritatea slătinenilor, dacă nu toţi, să voteze echipa Partidului Social Democrat în frunte cu domenul deputat Emil Moţ. Şi aş mai vrea să spun ceva: este vorba de expertiza pe care o are candidatul nostru la funcţia de primar al municipiului Slatina, pentru că, chiar dacă e un om tânăr, are foarte multă experienţă, este un om care a fost director, care a fost secretar de stat, deputat astăzi; iată că vine un om cu expertiză, cu un program pe care l-a afişat în toată mass-media şi cred că majoritatea slătinenilor îl ştiu. Cea mai mare dorinţă a mea ca preşedinte al partidului este ca după patru ani slătinenii să spună «Emil e primarul nostru»”, a declarat liderul PSD Olt.

Felicitări au fost primite şi din partea preşedintelui executiv al PSD Olt. „Îi felicit pe Emil şi echipa lui. Cred că au găsit o soluţie foarte bună pentru lista de consilieri, am văzut acolo oamenii din toate categoriile socio-profesionale, am văzut pensionari, am văzut reprezentaţi tinerii, am văzut reprezente femeile. Îi felicit pentru acest lucru şi mă bucur că au venit cu o garnitură de oameni pe lista de consilieri locali care să câştige încrederea slătinenilor”, a reliefat Marius Oprescu.

Lista completă a PSD la Consiliul Local Slatina:

 1. Diaconescu Renică
 2. Popa Emil-Costin
 3. Tănase Aurelia
 4. Kovacs Carol-Emil
 5. Vătrai Ion
 6. Călini Vasile
 7. Stăncioiu Georgel-Claudiu
 8. Pavlovici Constantin-Paul
 9. Brătoi Eufrosina
 10. Dumitrescu Ileana-Roxana
 11. Vîlceleani Gigi-Ernes
 12. Berechet Mirel-Alexandru
 13. Popescu Iohana-Raluca
 14. Tomireanu Maria-Cristina
 15. Rachina Vera-Georgeta
 16. Şerban Gabriela
 17. Tiţa Dumitrel-Victor
 18. Iancu Dragoş
 19. Bît Florin
 20. Gurlui Mihai
 21. Tufan Manuela Virginia
 22. Popescu Ion
 23. Dincă Viorel
 24. Lache Cristian-Marinel
 25. Alexa Ioan
 26. Firicel Ştefan
 27. Floricică Gheorghe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here