Ion Moisescu, contră la Gigel Ştirbu: Nu candidează la Primăria Scorniceşti

Liberalul Ion Moisescu, anunţat oficial nu demult de preşedintele PNL Olt, Gigel Ştirbu, candidat al partidului la funcţia de primar al oraşului Scorniceşti, îi dă replica şefului său făcând un pas în lateral, refuzând să intre în cursa pentru primărie. El a găsit o soluţie în acest sens, convingându-l să candideze în locul lui pe actualul primar interimar al oraşului, Ion Prioteasa, socrul lui Nicu Bănicioiu şi vechi membru al PSD.

„Asediul” lui Ion Moisescu asupra lui Ion Prioteasa a fost demarat în urmă cu aproape două luni, încercările PSD Olt de a şi-l păstra pe socrul fostului ministru al Sănătăţii aproape dovedindu-se un eşec. Prioteasa şi-a depus, luni, candidatura la primărie din partea PNL.

Deşi anunţat oficial de liderul PNL Olt, deputatul Gigel Ştirbu, drept candidat al partidului la funcţia de primar al Scorniceştiului, Ion Moisescu s-a arătat supărat pe şeful său politic pentru această desemnare făcută într-o conferinţă de presă. Imediat Moisescu a început să caute soluţii de înlocuirea a sa din această calitate. Iar căutările sale au dat, în cele din urmă, roade.

Numele preşedintelui PNL Scorniceşti se află acum la poziţia a treia pe lista candidaţilor la Consiliul Judeţean Olt, însă nu mai este un secret că Ion Moisescu îşi doreşte să candideze în toamnă la alegerile generale pentru un loc de parlamentar.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here