BLESTEM în Olt: După tânărul de 31 de ani, un bărbat s-a aruncat în faţa trenului la Drăghiceni

Un bărbat s-a aruncat în faţa trenului, miercuri după-amiază, la doi kilometri distanţă de Staţia Grozăveşti, comuna Drăghiceni, spre Caracal. Este a doua sinucidere în acest mod în doar patru zile, după ce sâmbătă, 23 aprilie, un tânăr de 31 de ani, din Slatina, şi-a pus gâtul pe şina de cale ferată în Halta Spineni, fiind decapitat de roţile trenului. De asemenea, victima de miercuri este a patra persoană din Olt care moare lovită de tren în numai o săptămână.

Ultima tragedie pe calea ferată s-a petrecut miercuri, în jurul orelor 15.45, între Drăghiceni şi Caracal, la aproximativ doi kilometri de Staţia Grozăveşti. Potrivit unor surse medicale, bărbatul s-a aruncat, pur şi simplu, în faţa trenului InterRegio 1596, care circula pe ruta Craiova Bucureşti.

La faţa locului a ajuns un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt, medicii nemaiavând altceva de făcut decât să constate decesul.

Este a doua sinucidere în acest mod în doar patru zile, după ce sâmbătă, 23 aprilie, un tânăr de 31 de ani, din Slatina, a ales să moară în acelaşi fel. De asemenea, victima de miercuri este a patra persoană din Olt care moare lovită de tren în numai o săptămână.

O femeie a decedat şi alte două persoane au ajuns la spital cu răni extrem de grave în urma unui accident feroviar petrecut miercuri, 20 aprilie, pe raza localităţii Corbu. Cele trei victime se aflau într-un autoturism lovit în plin de tren.

A doua zi un angajat al CFR care lucra în Gara Stoeneşti a ajuns la spital după ce a fost călcat de tren în timp ce verifica un semnal. La scurtă vreme, omul a decedat.

În sfârşit, în 23 aprilie, un tânăr de 31 de ani, ginere al patronilor care deţin restaurantul Ambasador din Slatina, şi-a pus gâtul pe şina de cale ferată în Halta Spineni, Dolj, fiind decapitat de roţile trenului. Tânărul a fost luat de familia sa din judeţul Constanţa, locul său natal, pentru a fi înmormântat acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here