A ajuns la Urgenţe după ce a plonjat cu maşina în pârâu la Valea Mare

Un şofer a ajuns la spital sâmbătă după ce, neatent, a plonjat cu autoturismul în pârâul Dârjov, pe raza localităţii Valea Mare. Deşi nu a suferit răni vizibile, victima a fost dusă la Urgenţe din cauză că era foarte agitat şi neecoperant cu salvatorii sosiţi la locul accidentului.

Evenimentul s-a petrecut sâmbătă după-amiază, pe DN 65 – E 574, unde, din neatenţie, şoferul a pierdut controlul asupra volanului şi a plonjat în pârâu. Norocul conducătorului auto a fost că apa nu avea decât jumătate de metru.

La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD care l-au găsit pe şofer, un bărbat de 37 de ani, rănit uşor, conştient. Totuşi, victima a fost transportată la spital pentru că avea un comportament ciudat.

„Omul era agitat şi nu coopera cu salvatorii. Poate că avea unele probleme medicale, poate că era doar foarte agitat din cauza a ceea ce i s-a întâmplat. Cert este că nu a cooperat deloc, îngreunând un pic situaţia. El a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina, pentru investigaţii medicale mai amănunţite”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţe Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Cazul a fost preluat de poliţişti care încearcă să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul. Oamenii legii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here