FOTO/VIDEO Accident spectaculos la Slatina: Autoturism răsturnat peste gardul Liceului Economic

Un tânăr de 25 de ani s-a răsturnat cu autoturismul, luni, pe strada Primăverii din Slatina, chiar în faţa Colegiului Economic „PS Aurelian”, rămânând suspendat peste gărduleţul din faţa instituţiei de învăţământ. Şoferul a ajuns la Urgenţe.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orelor 11.20, când, în timp ce conducea autoturismul, un Ford Mondeo cu număr de Olt, pe strada Primăverii, către strada Cornişei, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând pe trotuar şi urcându-se practic, cu partea dreaptă a maşinii, pe gărduleţul din faţa Colegiului Economic „PS Aurelian”. Autoturismul s-a răsturnat lateral, rămânând cu ambele roţi din partea dreaptă suspendată peste gard.

acc economic

La faţa locului a ajuns un echpaj SMURD, dar şi pompierii specializaţi în descarcerare care au fost nevoiţi să intervină pentru extragerea celor două victime, şoferul şi o tânără, de 25 de ani, pasageră aflată pe scaunul din dreapta-faţă al maşinii.

acc economic3

„Cele două persoane aflate în interiorul maşinii au fost extrase de pompierii de la SMURD şi Descarcerare. Victimele erau conştiente, fără urme de traumă. Şoferul era foarte confuz şi a fost transportat la Urgenţe, la Spitalul Judeţean Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

acc economic2

Poliţia a demarat cercetări pentru a stabili cauza exactă a evenimentului rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here