Dragnea îl va anunţa, joi, la Slatina, pe Victor Ponta viitor preşedinte al Camerei Deputaţilor

Preşedintele Liviu Dragnea va face, joi, o vizită de lucru în Olt, la Slatina, unde va fi însoţit de Victor Ponta şi unde îl va anunţa pe acesta drept viitor preşedinte al Camerei Deputaţilor, în locul lui Valeriu Zgonea. 

Cel puţin aşa a lăsat să se înţeleagă miercuri, în cadrul unei intervenţiei în direct la Antena 3, când actualul preşedinte al PSD a răspuns unor întrebări lansate de jurnalistul Radu Tudor. La întrebarea „Când devine Victor Ponta preşedinte al Camerei Deputaţilor”, Liviu Dragnea a răspuns că, joi, se va afla împreună cu Victor Ponta la Slatina şi că amândoi vor face un anunţ oficial pe acest subiect.

„Mâine o să fiu împreună cu Victor Ponta la Slatina, unde o să facem o conferinţă de presă şi împreună o să anunţăm aceste lucruri. Ieri sau astăzi PSD-ul o să depună la Biroul Permanent al Camerei cererea de revocare a domnului preşedinte Valeriu Zgonea, şi săptămâna viitoare sigur se va vota revocarea şi, aproape sigur, şi noul preşedinte al Camerei. Până la urmă va decide partidul, dar lăsaţi-ne să anunţăm mâine, că mâine vom fi împreună şi sper să refacem echipa care a fost câştigătoare atâţia ani”, a declarat, în direct, Liviu Dragnea.

Întrebat dacă Victor Ponta îşi doreşte şi o poziţie în partid, Dragnea a răspuns că nu, dar că el i-a cerut să revină în viaţa şi în munca de partid.

„În partid nu, dar nu poziţia instituţională, dacă pot spune aşa, e în partid importantă, Dorinţa mea a fost, şi asta am discutat cu el printre altele, să revină în viaţa de partid şi-n munca de partid. Pentru că este un an important pentru noi şi oricine are ceva de adus în plus pentru PSD e binevenit şi trebuie să se implice şi Victor poate face foarte multe lucruri”, a mai spus preşedintele PSD.

Cererea de revocarea a lui Valeriu Zgonea a fost depusă, miercuri, de PSD, la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, dar Zgonea a refuzat să introducă pe ordinea de zi discutarea documentului, pe motiv că el este deputat neafiliat după ce a fost exclus din PSD şi că partidul nu poate solicita, în aceste condiţii, revocarea sa din funcţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here