Candidatul PNL la Primăria Slatina, Marius Bălaşa, comparat cu Ceauşescu. Iată de ce

Candidatul PNL la Primăria Slatina, Marius Bălaşa, este comparat cu Nicolae Ceauşescu pe facebook.

Alături de o imagine în care mai mulţi membri ai PNL, printre ei numărându-se şi Marius Bălaşa, au fost surprinşi în horă la Studina, de ziua comunei, a apărut, pe facebook, o altă imagine cu soţii Elena şi Nicolae Ceauşescu jucând alături de artişti dansatori pe vremea când dictatorul se afla la putere.

„N-am politizat nimic. În afară de faptul că au fost oameni politici nu s-a făcut nimic, nu s-a discutat politică”, a ţinut să precizeze primarul din Studina, Marian Vasile, fost membru al PMP, azi militant PNL.

Colajul foto este precedat de o sintagmă sugestivă: Două constante. Politicienii şi hora. Autorul este fostul viceprimar al Slatinei, condamnat pentru fapte de corupţie, redat societăţii de Penitenciarul Drobeta Turnu Severin după aproape patru ani de detenţie şi care se erijează acum în comentator politic pe facebook.

Doua constante.
Politicienii si hora.

hore

 

1 COMENTARIU

  1. Oare toti cei care ia parte la o hora ar trebui comparati cu Ceausescu? Lumea care intra in hora la nunti sau la sarbatori, trebuie comparata cu Ceausescu? Daca si Gabi Diaconu vorbeste…el care e satul de puscarie…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here