VIDEO Liviu Dragnea şi Victor Ponta au dat, joi, tonul campaniei electorale în Olt

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi Victor Ponta au dat, joi, tonul campaniei electorale în Olt. Cei doi s-au întâlnit, mai întâi, cu activul de partid din Caracal, au vizitat apoi compania italiană care produce cabluri pentru rețele electrice și telecomunicații la Slatina, Prysmian Group România, după care au susţinut o conferinţă de presă la sediul PSD Olt din Slatina. Dragnea şi Ponta au fost şi la Balş, pentru lansarea candidatului PSD la primărie, Cătălin Rotea.

Liviu Dragnea a declarat, la Slatina, că a ales să vină mai întâi în Olt înainte de campania electorală întrucât aici PSD are cea mai bună organizaţie din ţară, cu cele mai bune rezultate.

„Am ales să venim pentru prima dată (înainte de campanie – n.r.) în judeţul Olt pentru că, din punctul meu de vedere, ca preşedinte al partidului, este, cred, cea mai bună organizaţie a noastră din ţară, cu cele mai bune rezultate, dar şi organizaţia ai cărei reprezentanţi în administraţia locală în mod special, sunt foarte bine apreciaţi de cetăţeni. Sunt apreciaţi în primul rând pentru că sunt foarte buni gospodari, şi în al doilea rând pentru că sunt foarte aproape de oameni şi sunt preocupaţi în primul rând de o viaţă mai bună comunităţile pe care le gospodăresc”, a spus preşedintele PSD.

El a lăudat şi organizaţia PSD de la Caracal, afirmând că în acest municipiu candidatul PSD are prima şansă în cursa pentru funcţia de primar.

„De asemenea, am fost la Caracal, care a avut cele mai bune rezultate din ţară, pentru noi, pentru PSD, este o organizaţie foarte bună, organizaţie deschisă, organizaţie care este în contact permanent cu locuitorii municipiului Caracal şi unde candidatul nostru are prima şansă şi cred că o va fructifica, iar peste patru ani Caracalul să fie un municipiu care să arate aşa cum merită, şi aşa cum merită în primul rând cetăţenii din Caracal”, a arătat Dragnea.

Liderul social-democraţilor a făcut o declaraţie şi în ceea ce îl priveşte pe candidatul PSD la Primăria Slatina, deputatul Emil Moţ.

„La Slatina, candidatul nostru, Emil Moţ, este un coleg pe care îl cunosc foarte bine, este un băiat tânăr, cu viziune, care îşi iubeşte oraşul, care ştie ce are de făcut şi care sunt convins că în campania electorală va avea posibilitatea să explice tuturor cetăţenilor din Slatina care sunt gândurile lui, care sunt proiectele lui şi cum vrea el să facă pentru slătineni să fie mai mândri de oraşul în care trăiesc”, a spus Liviu Dragnea.

Dragnea şi Ponta au fost şi la Balş, pentru lansarea candidatului PSD la primărie, Cătălin Rotea. Aici, preşedintele PSD a scos în evidenţă lipsa de preocupare a actualului primar, Mădălin teodosescu, pentru dezvoltarea oraşului.

„Acum, Balşul putea să arate altfel. Nimeni nu l-a oprit pe primar să depună un raport de necesitate pentru orașul Balș. Din păcate, nu a depus niciodată nimic”, a reliefat Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here