Sinucidere pe strada fostului primar al Slatinei, Minel Florin Prina

Un bărbat de 46 de ani din Slatina a ales să-şi pună capăt zilelor luni, imediat după nunta fiicei sale, folosind ştreangul. Sosite la faţa locului, cadrele medicale de la Ambulanţă nu au mai putut decât să constate decesul.

Tragicul eveniment s-a petrecut pe strada Popa Şapcă, fiind anunţat prin numărul unic de urgenţă 112 luni după-amiază, în jurul orei 14.30. Bărbatul a ales ca loc al gestului său extrem podul locuinţei. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD, dar şi o echipă medicală din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Olt. În momentul sosirii salvatorilor, bărbatul nu mai prezenta semne compatibile cu viaţa, astfel că medicul de pe ambulanţă nu a mai putut face decât să constate decesul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanţei Olt, Marian Furtună, la sosirea echipajului medical omul era decedat de câteva ore bune.

Bărbatul se numeşte Daniel Mircea Smarandache şi a decis că nu mai vrea să trăiască la doar o zi după ce familia întreagă a petrecut, împreună cu rudele, prietenii şi cunoscuţii la nunta fiicei sale. Potrivit rudelor, bărbatul suferea de depresie după ce, în urmă cu doi ani, îi murise tatăl.

Cazul se află acum în atenţia poliţiştilor, care au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care bărbatul şi-a pus capăt zilelor.

Pe strada Popa Şapcă îşi are locuinţa şi fostul primar al Slatinei, Minel Prina, judecat în prezent în dosarul de corupţie al fostului ministru al Finanţelor Darius Vâlcov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here