„Să alergăm pentru Violeta”: Concurs de alergare pentru eleva din Slatina bolnavă de cancer

Violeta Vlad cu mama ei, Gina (Foto: Adevărul)

Colegiul Naţional Vocaţional „Nicolae Titulescu” din Slatina va organiza, duminică, 22 mai, un concurs de alergare umanitar pentru eleva Violeta Vlad, în vârstă de 13 ani, care suferă de cancer şi care are nevoie de bani pentru a se tratata în spitale din străinătate. 

Intitulat Sprintul umanitar „Să alergăm pentru Violeta!”, concursul va avea loc pe bulevardul A.I. Cuza, între orele 18.00 şi 19.00, între fostul magazin Oltul și Fântâna Speranţei.

„Activitatea se adresează tuturor persoanelor apte fizic cu vârsta minimă de 8 ani şi face parte din cadrul proiectului umanitar «O șansă pentru Violeta!», participant la Olimpiada Liceelor de anul acesta. Proiectul a fost iniţiat pentru a strânge fondurile necesare elevei noastre de doar 12 ani, Vlad Violeta, pentru tratarea teribilei boli de care suferă, cancerul”, a spus profesoara Ortanţa Franţescu, coordonatoarea proiectului.

Înscrierea la sprint se va face vineri, 20 mai 2016, la Fântâna Speranţei şi duminică, înainte cu 30 de minute de începerea competiţiei.

De asemenea, în perioada 21 – 22 mai, între orele 11.00 – 21.00, cei care se ocupă de acest proiect vor organiza, pe Esplanadă, un stand cu produse artizanale. Sâmbătă seara, în aceeaşi locaţie, elevii de la „Nicolae Titulescu” vor desfăşura un flashmob.

Cei care o pot ajuta pe Violeta pot dona orice sumă de bani în contul RO37BTRLRONCRT0284328301, deschis pe numele Vlad Gina Mihaela la Banca Transilvania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here