Reabilitarea Podului de peste Olt, mutată de la un buget la altul de Guvernul Cioloş

Proiectul privind reabilitarea Podului de peste Olt, la Slatina, va primi finanţare de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Transportului, în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie, a hotărât, în şedinţa de miercuri, Guvernul Cioloş.

În acest sens, Executivul a modificat Hotărârea Guvernului 626/2013 pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici privind reabilitarea Podului de peste Olt.

„Hotărârea Guvernului nr. 626/2013 pentru aprobarea indicatorilor tehnicoeconomici ai obiectivului de investiţii «Podul rutier peste Olt la Slatina, pe DN 65 km 48+570», judeţul Olt, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 542 din 28 august 2013, se modifică după cum urmează: „Art. 2 – Finanţarea obiectivului de investiţii se realizează de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Transportului, în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie, precum şi din alte surse legal constituite, conform programelor de investiţii publice aprobate potrivit legii”, se arată în hotărârea adoptată miercuri de guvernanţi.

Ministerul Transporturilor, prin Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, răspunde de modul de utilizare a sumei prevăzute pentru acest proiect, au mai decis miniştri.

Valoarea totală a investiţiei este de aproape 37 de milioane de lei, bani pe care Guvernul Ponta a urmărit să îi atragă din fonduri europene. Deşi anul trecut au existat mai multe declaraţii ale reprezentanţilor CNADNR privind începerea lucrărilor la această investiţie, este puţin probabil că lucrările vor demara anul acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here