Funcţionarul unei primării din Olt, prins la furat de poliţişti. El a reuşit să fugă şi e de negăsit

Un funcţionar al Primăriei Iancu Jianu prins de poliţişti într-o parcare din localitatea doljeană Pieleşti în timp ce fura carburant din rezervoarele unor tiruri a reuşit să scape, fugind, de oamenii legii, informează OLT-ALERT, citând surse din Poliţie. Fapta s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi. Până la această oră el nu a fost prins. Conducerea IPJ Dolj a demarat o anchetă pentru a stabili dacă poliţiştii din Pieleşti au respectat procedurile standard în astfel de situaţii sau nu.

Este vorba de Daniel Caramet, de 39 de ani, referent de specialitate la Primăria Iancu Jianu. El a fost prins de poliţiştii din Olt cu mai multe canistre pline cu carburant sustras din rezervoarele unor tiruri parcate pe raza comunei doljene Pieleşti, ulterior fiind predat oamenilor legii din Dolj, întrucât infracţiunea fusese comisă pe raza acestui judeţ. Poliţiştii l-au identificat, dar nu au apucat să îl reţină, deoarece bărbatul a fugit de la locul faptei. Luaţi prin surprindere, oamenii legii de la Secţia de Poliţie Pieleşti nu au reacţionat atât de iute precum funcţionarul prins asupra faptei, care, scăpat ca din puşcă, s-a făcut nevăzut. Informaţia a fost confirmată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj.

„Este vorba de un bărbat de 39 de ani, din comuna Iancu Jianu, judeţul Olt. Acesta a fost descoperit de poliţişti cu canistrele de carburant lângă el, a fost identificat, dar nu a fost arestat, având iniţial calitatea de suspect. A fugit de la faţa locului şi n-a fost găsit nici la domiciliul său, nici în alte locuri. În prezent se desfăşoară acţiuni de căutare a suspectului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, subcomisarul Alin Apostol.

Contactat telefonic de OLT-ALERT, primarul din Iancu Jianu, Dumitru Corbeanu, a recunoscut că subordonatul său nu a venit joi la serviciu pentru că s-ar afla în concediu medical. „De azi, Daniel este în concediu medical, dar eu nu cred să fi făcut ceva rău. E căsătorit, are copii, nu pot face eu afirmaţii din astea, că nu ştiu ce a făcut. Nu-l cred în stare de aşa ceva”, a declarat primarul comunei.

Conducerea IPJ Dolj a demarat o anchetă pentru a stabili dacă poliţiştii din Pieleşti au respectat procedurile standard în astfel de situaţii sau nu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here