Concurs de educaţie rutieră pentru elevi / Elevii din Slatina, cei mai buni la faza judeţeană

Palatul Copiilor „Marius Bunescu” din Caracal a găzduit, la sfârşitul săptămânii trecute, etapa judeţeană a Concursului Naţional „Educaţie rutieră – educaţie pentru viaţă”, destinat elevilor. Locurile I au fost ocupate, atât la secţiunea Gimnaziu, cât şi la secţiunea Liceu, de elevi din Slatina. 

La concurs au participat elevi de gimnaziu şi liceu din Slatina, Caracal și Scornicești. Concursul a constat în susţinerea unei probe teoretice, în vederea verificării cunoştinţelor în domeniul rutier, pe bază de chestionar, şi a unei probe practice, constând în parcurgerea unui traseu de îndemânare cu bicicleta, în poligon.

Competiţia a fost jurizată de reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt şi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt.

La probele organizate pentru elevii de gimnaziu locul I a revenit echipajului Şcolii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu” din Slatina, locul II a fost obţinut de elevii Școlii Gimnaziale „Nicolae Coculescu” Scornicești, iar locul III de echipajul Liceului Tehnologic „Constantin Filipescu” Caracal

La secţiunea Liceu locul I a fost câştigat tot de elevi din Slatina, reprezentând Colegiul Naţional Agricol „Carol I”. Locul II a fost obţinut de echipajul Liceului Tehnologic „Constantin Brâncoveanu” Scornicești, iar locul III – de elevii Liceului Tehnologic „Constantin Filipescu” Caracal.

La faza naţională a concursului vor participa echipajele de gimnaziu şi de liceu clasate pe primul loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here