Dan Bărăgan a renunţat definitiv la postul de director al Direcţiei Agricole Olt

Ocupant al acestei funcţii de ani şi ani, cu câteva întreruperi, Dan Bărăgan a renunţat definitiv la postul de director executiv al Direcţiei Agricole Judeţene Olt pentru a candida la funcţia de primar al localităţii sale de baştină, Grădinari. 

Întrebat, în contextul unor acuzaţii că nu ar putea candida pentru că nu a demisionat din funcţia publică de conducere pe care o ocupa, Dan Bărăgan a ţinut să dovedească faptul că respectivele acuzaţii nu sunt întemeiate.

„Am solicitat demisia la Ministerul Agriculturii şi, prin urmare, raporturile de serviciu mi-au încetat potrivit legii, după cum o dovedeşte Decizia nr. 828/R/12.05.2016. Drept pentru care putem spune că toate acuzaţiile care mi-au fost aduse de adversarii mei politici sunt nefondate”, a declarat Dan Bărăgan.

Acesta candidează din partea Partidului Naţional Liberal la funcţia de primar în comuna natală, Grădinari. Bărăgan spune că a luat decizia de a renunţa la o funcţie publică avantajoasă pentru a se pune în slujba comunităţii în care îşi are rădăcinile. „Sunt destul de multe lucruri de făcut în comuna mea şi, mai ales, trebuie îndreptate multe erori ale altor administraţii. Iar eu simt că pot face aceste lucruri, am o bogată experienţă, de zeci de ani, în management, în conducerea unor structuri publice. Vreau şi pot să urnesc lucrurile şi în comuna mea”, a mai spus Dan Bărăgan.

DEMISIE

Decizia de încetare a raporturilor de muncă la care a renunţat Dan Bărăgan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here