Un preşedinte de secţie de votare şi un locţiitor din Grădinari, contestaţi de liberali

Preşedintele unei secţii de votare din comuna Grădinari, precum şi vicepredintele unei alte secţii din aceeaşi localitate au fost contestaţi, marţi, de candidatul PNL la funcţia de primar al comunei, Dan ion Bărăgan.

Potrivit unor surse locale, preşedintele biroului electoral al secţiei de votare nr. 216, Mihai-Dragoş Chesnoiu, nu ar fi trebuit să figureze printre persoanele care au fost trase la sorţi, întrucât tatăl său, Veron Chesnoiu, se află pe lista PSD pentru consilieri locali, la poziţia a şasea. De asemenea, locţiitorul preşedintelui biroului electoral al secţiei de votare nr. 214 din aceeaşi localitate, Adriana Bondoc, se află ea însăşi pe lista de consilieri a PSD, la poziţia 10.

Cei doi au fost contestaţi de candidatul PNL la funcţia de primar al comunei, Dan Ion Bărăgan, care a depus contestaţiile la circumscripţie electorală locală, unde vor fi soluţionate în termen de 24 de ore de la înregistrare.

Contactat telefonic pe această temă, candidatul PNL la funcţia de primar a refuzat să comenteze subiectul. „Nu comentez subiectul până la soluţionarea contestaţiilor”, a spus Dan Bărăgan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here