Loctrans Slatina a deschis un nou punct pentru vânzarea abonamentelor

Primăria Slatina informează că, în urma mai multor solicitări ale populaţiei, începând cu data de 31 mai, societatea de transport în comun a oraşului, SC Loctrans SA Slatina, deschide un nou punct de vânzare a abonamentelor.

Locația noului punct de lucru cu publicul este în bulevardul A.I. Cuza, nr. 22, bl. FA 21, parter, lângă casieria Companiei de Apă Olt SA. „Noul punct de lucru a fost amenajat corespunzător și dotat cu sală de așteptare și aer condiționat. De menționat că noul punct de lucru cu publicul al Loctrans SA va elibera toate tipurile de abonamente pentru transportul în comun din municipiu, pentru toate categoriile de persoane”, a precizat purtătorul de cuvânt al primăriei, Mugurel Manea.

SC Loctrans SA va elibera, în continuare, abonamente pentru transportul în comun la sediul din str. Crișan, nr. 33, și, periodic, la punctul de lucru de la Catedrală (o săptămână înainte de data de 15 ale lunii, respectiv 30 ale aceleiași luni). Programul de lucru este: Luni – Vineri, între orele 7:30 – 17:00.

Măsura deschiderii noului punct de lucru are ca scop creșterea accesibilității pentru cetățeni la transportul public în comun din municipiul Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here