Porţi Deschise la Poliţia Olt pentru copii de 1 Iunie. Ce vor putea admira şi atinge micii curioşi

Ca în fiecare an, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului poliţiştii olteni vor fi alături de copiii derulând cu aceştia activităţi educative şi invitându-i, de Ziua Porţilor Deschise, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean pentru a le admira echipamentele din dotare.

Copiii vor putea atinge arme şi alte obiecte de intervenţii ale trupelor de acţiuni speciale, mijloace utilizate de serviciul criminalistic şi centrul operaţional.

„Copiii care doresc să admire dotarea logistică, precum şi echipamentele poliţiştilor de ordine publică, poliţie rutieră, criminalistic, S.A.S. și Centrul Operațional sunt așteptați să ne viziteze, în intervalul orar 1000-1200”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul şef Claudia Radu.

Oamenii legi vor organiza şi concursuri pe teme rutiere în unități de învățământ din județ, dar și activități preventive.

„Aceste activități vizează educarea antiinfracţională şi antivictimală a elevilor participanţi, dar și modul de adoptare a unei conduite morale şi civice în societate”, a mai spus Claudia Radu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here