Orașele în care primarii sunt siguri de mandat. Află cine va câştiga Primăria Caracal

Alegerile locale au loc abia duminică, dar sunt foarte multe localități în care anumiți politicieni, fie că sunt în funcție, fie că nu sunt, au deja mandatul asigurat. Unii dintre ei au scoruri foarte bune în sondaje, alții au contracandidații foarte slabi, iar alții, pur și simplu, nu au adversari, candidând singuri.

Noi vom vorbi despre cazurile din anumite orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Râmnicu-Vâlcea, Oradea, Pitești, Caracal și Târgu-Jiu.

La București, lucrurile sunt mai clare ca niciodată: Gabriela Fireaare mandatul asigurat. Senatoarea va renunța la locul lui Parlament pentru cel de la primăria cu cel mai mare buget din România. Spune că Firea are locul ca și câștigat nu doar datorită sondajelor, ci și cotei de la pariuri. Cu o cotă de doar 1.15, Firea își spulberă adversarii.

alegeri1

La Cluj-Napoca, Emil Boc e și el sigur de un mandat. Are cea mai mare șansă de a câștiga, cota sa fiind infimă la pariuri, 1.02.

alegeri 2

Un alt candidat sigur de un nou mandat e Florin Cârciumaru, primarul PSD al municipiului Târgu-Jiu. Și el are o cotă mică, 1.15, de a fi reales.

alegeri3

La Caracal, liderul PSD Liviu Radu e și el creditat cu aproape aceeași șansă ca și Emil Boc de a câștiga mandatul. Cota sa la pariuri e de doar 1.05.

alegeri4

La Oradea, liberalul Ilie Bolojan nu are cum să rateze un nou mandat, dacă ne luăm după cotele de la pariuri. Astfel, el are o cotă de doar 1.15 pentru a ieși iar primar.

alegeri5

Revenim în Oltenia, mai precis la Craiova, unde Lia Olguța Vasilescu își spulberă adversarii. Șefa PSD, acum primar cu probleme la DNA, are o cotă de 1.10 pentru al doilea său mandat.

Cotele de la pariuri sunt date de casa de pariuri Winner.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here