VIDEO Paul Stănescu: Este cel mai bun rezultat pe care PSD l-a obţinut vreodată în Olt

În prima declaraţie a sa după alegerile locale de duminică, preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, le-a mulţumit tuturor oltenilor care au ieşit la vot pentru că au ales să îşi exercite acest drept şi a spus că rezultatul obţinut de social-democraţi în Olt este cel mai bun înregistrat vreodată.

„În primul rând vreau să mulţumesc cetăţenilor judeţului nostru, pentru că au ieşit în mod covârşitor aproape la vot, vreau să le mulţumesc celor care au votat Partidul Social Democrat. Aşa cum spuneam în alocuţiunile mele anterioare, putem spune că la Olt PSD-ul a format o mare echipă împreună cu locuitorii judeţului. Acest lucru sigur că ne bucură, nu sunt ipocrit să spun că nu mă bucură, dar cred că o să avem şi o mare responsabilitate în următoarea perioadă”, a declarat, duminică noapte, liderul PSD Olt.

El a reliefat interesul cetăţenilor în legătură cu cei ce vor administra comunităţile în viitorii patru ani, exprimându-şi totodată aprecierea şi sprijinul faţă de cel care va deveni preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu.

„M-am bucurat pentru că Oltul este printre primele judeţe ca prezenţă la vot, asta înseamnă că pe oltenii noştri îi interesează cine va conduce comunităţile locale în următorii patru ani, pentru că, aşa cum ştiţi, fiecare localitate, în funcţie de cei care au fost aleşi s-au făcut lucruri bune sau mai puţin bune. Eu sper într-adevăr ca Oltul, în următorii patru ani, să arate foarte, foarte bine, şi sunt convins, că şi cu echipa de Consiliul Judeţean, în frunte cu Marius Oprescu, sunt convins că va fi o echipă foarte bună, pentru că marius Oprescu este un tânăr cu foarte multă expertiză, Marius Oprescu ştie exact ce are de făcut, şi chiar dacă nu eram membru de partid, nu făceam parte din nici un partid, nu putea să-l aleg la Consiliului Judeţean, ca preşedinte, chiar dacă se alege prin majoritatea consilierilor, decât pe Marius Oprescu. Sigur că mă bucur de victoria tuturor colegilor noştri, în primul rând Moţ la Slatina, Radu Liviu la Caracal, Oane Iulică la Corabia, Enăchioaia la Potcoava, Udrescu la Piatra Olt şi bineînţeles mă bucur pentru toţi colegii mei care au câştigat alegerile”, a spus Paul Stănescu.

Despre rezultatul obţinut de PSD în Olt Stănescu a reliefat că acesta este cel mai bun pe care social-democraţii l-au înregistrat vreodată.

„Un rezultat extraordinar de bun, poate chiar peste aşteptări pot să spun, pentru că, cred că în istoria partidului, încă o dată spun, nu cred că Partidul Social Democrat a avut un asemenea rezultat. Din datele pe care le avem, sigur nu sunt date finale dacă pot spune aşa, dar e pentru prima dată când  Partidul Social Democrat poate să facă, are marea şansă să facă vot politic la alegerile locale 50 + 1, pentru că  Partidul Social Democrat nu a avut niciodată aşa ceva, decât în 2004 a făcut 47 – 48% şi doar atât. Avem posibilitatea să avem majoritate, singuri, în Consiliul Judeţean. Dar aşa cum am promis în declaraţii anterioare, sigur că mă gândesc foarte bine, este foarte bine să câştigi puterea, e important să câştigi puterea şi e foarte bine să câştigi puterea, dar la fel de important e să ştii să împarţi puterea”, a concluzionat Paul Stănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here