VIDEO / Marius Oprescu, despre victoria PSD în Slatina: „Este un vot care ne obligă”

Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat, la scurt timp după ce s-a aflat că social-democraţii au câştigat alegerile în Slatina, dar şi în alte 94 de localităţi ale judeţului, că victoria se datorează unei bune comunicări cu votanţii, a mesajelor transmise în comunităţi în legătură cu proiectele PSD şi cu atitudinea partidului faţă de nevoile electoratului.

„Cred că am găsit soluţia să ne adresăm oamenilor, să le arătăm că avem măsuri concrete, că avem o echipă serioasă, că suntem oameni serioşi şi vrem să facem treabă şi, iată, a venit şi votul de încredere din partea slătinenilor şi le mulţumim şi noi”, a spus Marius Oprescu.

De asemenea, liderul social-democrat a ţinut să precizeze că slătinenii au ales cea mai bună soluţie mizând pe candidatul PSD la Primăria Slatina, Emil Moţ, că acest vot îi obligă pe cei care l-au obţinut şi că alegătorii nu vot fi dezamăgiţi.

„O să facem treabă şi nu îi vom dezamăgi în aceşti patru ani şi sunt convins că au ales soluţia corectă alegându-l pe Emil Moţ primar la Slatina. Este un vot care ne obligă, de fiecare dată fiecare vot pe care l-am primit în judeţ, în Slatina şi în celelalte oraşe şi comune, a fost un vot care ne-a obligat şi de fiecare dată am fost atenţi şi am încercat să facem cât mai multe lucruri bune pentru cetăţenii din Slatina şi din judeţul Olt”, a mai declarat Oprescu.

Întrebat dacă are un mesaj pentru principalul contracandidat al lui Moţ, liberalul Marius Bălaşa, liderul PSD Olt s-a abţinut de la un comentariu.

„Nu fac mesaje, i-au dat cetăţenii un mesaj şi nu cred că e cazul să-i mai dăm noi mesaje”, a reliefat el.

Marius Oprescu este viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Olt, după ce PSD a câştigat o majoritate confortabilă în legislativul judeţului, obţinând 19 mandate de consilier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here